tirsdag den 25. juni 2013

It's been a grey day

Hej med jer.
Oh, hvor er jeg stresset, forvirret og helt igennem smadret i dag. Der er så mange ting der skal ordnes, så mange irriterende problemer og splittelse mellem venner. Puha, nogen gange er det sgu hårdt ikke at kunne sige 'nej' til diverse ting, vil så godt hjælpe mine venner, men når man er splittet mellem to rigtig gode venner er det sgu svært. Det er så derfor at jeg har jer at hælde det ud på, i to faste læsere jeg har mig, haha.
Men oh well, life goes on with or without them.
Men oveni venne problemer er der totalt stress over Roskilde, jeg har intet købt ind, intet klar, intet. Og det er om 4 dage. Puha, bare tanken om at det er allerede giver mig kvalme.. Min hjerne er slået helt fra og jeg tænker ikke klart, hvordan og hvornår skal jeg klare det? Der er så mange ting som jeg skal nå de næste par dage, plus at det er min sidste stund på min kære Økologiske skole. Øv! Jeg har fået så mange fede venner og skønne bekendtskaber som jeg ikke er klar til at give slip på endnu. Håber at jeg kan formå at holde kontakt med bare nogle af de dejlige mennesker!
Flytningen stresser også sindssygt meget, hey en update jeg vist har glemt at informere om! Jeg har endelig fået svar fra kollegiet i Viborg og jeg har fået et værelse, uha det er spændende og uhyggeligt. Det er en underlig tanke, jeg flytter endelig hjemmefra. Flytter endelig væk fra Hundested, væk fra alle de FUCKED UP bekendtskaber jeg har mig, yay. Men der er også de få mennesker jeg kommer til at savne som en sindssyg! De bedste og dejligste mennesker jeg har mødt, jeg får tårer i øjnene bare af tanken om at, forhåbentligt ikke, at miste dem. Fy føj den er hård! Håber bare det samme med dem, at jeg kan formå at holde kontakten med dem.
Jeg ved dog også at jeg får skønne nye venner og bekendtskaber i Viborg, eller forhåbentligt gør jeg. Det  hele er bare så overvældende, jeg har snart ikke fået en ordentlig nattesøvn i 3 uger. Mit hoved går amok og jeg kan ikke sove og eller fungere ordentlig, ved ikke om jeg skal være sur, ked af det eller glad. Men én ting er sikkert, følelserne er gået HELT amok. Fanger ofte mig selv i at fælde en tåre uden helt at vide hvorfor, vidste ikke at det faktisk ville være så svært at tage stilling til! Jeg har bare ville flytte og være selvstændig i lang tid og det kunne ikke gå hurtigt nok! Men nu når det faktisk er så tæt på panikker jeg sgu en lille smule.
Ingen tvivl om at det nok skal gå og jeg bliver glad for det, det er bare alle de rædsels senarier der rammer mit hoved. Hvad nu hvis jeg  ikke passer ind? Hvad nu hvis jeg ikke er klog nok? Hvad nu hvis jeg bliver smidt ud pga mit altid vedvarende slaggergén? Men tror og håber på at det går! Jeg kan også mærke på mig selv at det bliver dejligt at komme i igang med at lære noget fagligt igen, få noget faglig viden og vise mig selv og resten af verden at jeg faktisk godt kan! At Olivia Willman godt kan blive student!

Puha det var noget af en omgang som jeg skulle af med.

Peace out fuckers

Ingen kommentarer:

Send en kommentar